Tantrische healing sessie

Een tantrische healing sessie is een vorm van de-armouring waarbij jij volledig gekleed bent en door mij wordt aangeraakt. Aanraking is essentieel voor genezing en het volledig in je lichaam en levensenergie durven zijn. Kijk maar naar baby’s als ze worden aangeraakt. Ze gaan stromen en stralen.

Om dit te kunnen ervaren, neem ik je spelenderwijs, al dan niet liggend op een matras, mee in de sessie. Daarbij word je overal aangeraakt: vloeiend, traag, ondersteunend, zacht en in alle veiligheid. Met respect voor jouw grenzen. 

Vanuit deze trage en ondersteunende aanraking kun je op een dieper niveau gaan voelen waar je grenzen liggen én tegelijkertijd je verlangen naar meer ruimte en vrijheid. Je leert opnieuw stop te zeggen vanuit jouw eigen stroom en gevoel van veiligheid. Hierdoor ontstaat vrijheid in jezelf. Vrijheid in het durven voelen en uitspreken wanneer jij toe bent aan een volgende stap in de sessie door bijv. iets uit te trekken of juist de vrijheid voelen in volledig gekleed te blijven.

Ik geef deze sessie met respect voor jouw autonomie en keuzevrijheid. In het voorgesprek vlak voor de sessie geef jij aan welke stappen je wilt zetten en in welk tempo je dat wilt doen. Deze afspraken staan dan tijdens de massage vast en geven op die manier een veilige bedding.

Omdat deze vorm van de-armouring (het werken met seksuele- en levensenergie) een omstreden gebied is, maak ik gebruik van een overeenkomst die van tevoren getekend dient te worden.